Cool grej bara


PEACE
/e

film

Tjena bloggen!
Lägger ba upp en liten skate ruller jag snabbreda för att kolla hur Vegas riktigt funka!
Emil som skatar och jag cyklar lite på slutet.

PEACE
/e

Dra dit pepparn växer! Men var växer pepparn?

Pepparn växer bland annat i Indien, så dit ska du dra.
Eller så inte, du gör ju som du vill.

Sitter just nu och fifflar med ett litet videoinlägg till denna blogg. Man blir ju taggad när partykatten håller på sådär och man vill ju inte vara sämre. Därför kommer snart ett helt superbt inlägg från vårat håll. Jag och Elias är dessutom med i Partykattens videoinlägg så det är ju lite vårat också, men inte så vårat så jag vill lägga upp det här, utan det får ni spana in på egen hand.
Jag och Ludwig är med i Norran imorron för er som vill veta. För er som inte vill veta sa jag inte förra meningen.


Ett exemplar av en holk. Modell Kall3. Kall-3holken 1.0


/o

-jahej

Tjenare bloggen!
WAzzup, vad händer, hur e läget?
Själv är det luuungan. Suttit typ i två timmar och föröskt att fixa in vegas men installationen är fucked up! och för att jag har gjort det har Rosanna hängt läpp och gett mig ett par hyggliga smällar på hela kroppen (är blå) Annars så inte hänt så mycket, krill å ted var här idag och softar och min moster har kommit på besök med en överasking på 200 kr som födelsedags gåva några dagar försent, tack.

Såhär har jag suttit idag!


Här är sjukt gått godis som jag fick av Ros, straight from NY! smakar GÖTT, som mentos typ.


Krill softar med ALLOUTDUBSTEP skaten


Krill softar med tre G heroin i sig


Min underbara dag,

PEACE
/e

Gräsligt



Detta klipp påminner mig om när jag blev avtagen min snuttefilt vid 13 års ålder pga. att jag var "för gammal". Hemska tider och jag förstår verkligen hur det känns. Väx träd, väx!


/o

Om du vill kasta bort 100 kr så se the unborn!

Tjena bloggen!
Igår var jag på bio med Rosanna och såg The unborn som ogge och moa hade tippsat oss om " Filmen var så jävla läskig och bra" inte för att vara taskig men filmen var så totalt jävla värdilös. Sjukt dålig story, special effteketerna var sämst och istället för att bli rädd satt jag och skrattade. Vilket dock gjorde att alla i salongen gav mig ett "inte så snällt öga" förutom en turre som höll med mig till 100 och skrattade när jag la dåliga komentarer.

Lite sköna saker med filmen.
En tant dör på ett ålderdomshem och ungifär hela FBI är där och spärrar av hela byggnaden för att kolla vad som hänt...
En kille blir galen, då snurrar hans huvud och han får tre ryggrader. Han kryper btw precis som hon  i the grudge.
Filmen är baserad på en kille som inte får komma till himmelen och då måste han ta över en levandes kropp för att kunna leva på jorden igen. Han gillar tvillangar mest och självklart är huvudpersonen en tvilling och ja han vill ta över hennes kropp. Men det roliga är att i hela filmen tar han över andras kroppar(som han skulle kunna leva på jorden med) men då gör han så att dom dör istället och vill få tjejens kropp.

JÄVLA PISS FILM

SE INTE

PEACE
/e

En liten "novell" jag skrev när min Rosanna var borta

Ingenting är någonting utan dig, kärleken

Hans kropp svävade efter att ha förlorat kraften att känna kärleken. Han kunde inte ens gråta efter ha mist känslan av någonting. Maktlöst stryker han sig i håret som hängde framför ögonen. Ingenting är värt någonting skriker han ut högt i sitt tomrum av luft och sorg. sakta glider han ner i sängen med kläderna på och släcker ögonen i hopp om att kunna skänka sitt liv till helvettet och få ett nytt av himmelen. För nu var allting, precis som ingenting. Han kunde inte sluta tänka samtidigt som han inte kunde tänka. hela hjärnan var överbelastad av känslan som inte gick att beskriva. en, två och tre sekunder har gått och ingenting har hänt. Men han vill inte vänta mer, han tänker inte. Skorna åker på hans fötter, dörren skjuts upp och han tar fart. Han springer igenom det äckliga vår regnet som han klyver till tårar. Han bara springer ända tills gatulycktorna inte längre lyser och mörkret tar över hans värld. Där stannar han upp som kastar allting urs sig, han spyr. Kräks ner på den blöta marken och återigen hoppas på att han inte längre ska känna.

Hans hjärta pumpar nu så högt att fåglarna som just kommit tillbaka släpper sina fötter från grenen och flyger iväg. Hela marken fylls av små flygande  skuggor i månskenet som är det ända lyset som för tillfället existerar i hans värld. Han kan inte se en meter fram för sig, kan inte tänka en sekund in i framtiden. Han har slagit av och reagerar nu på instinkt. Vilket i hans fall lyder: Jag måste hitta tillbaka till kärleken. Han tittar på sitt finger med dom fula bort bitna naglarna. Han sätter fingret mot en trädstam och ristar in ordet: Ingenting. Han trycker så hårt att pekfingret går av och börjar blöda. Men han känner inget efter att den maximala smärtgränsen redan är nådd.

Han försöker tänka, han vill få kontakt med sig själv. Han vet att han måste göra någonting, men han vet inte vad någonting är. Ska han spilla sitt liv till priset av inget eller ska han ta upp kampen och sluta som en hjälte med ett hjärta av guld. Han tittar upp mot himmelen utan att blunda för regndropparna som skär i hans ögon. Han känner hur det tar slut, han känner hur benen slutar bära och hur synen börjar upplösas fastän ögonen är öppna. Han faller till
marken och hinner tänka en sista tanke:
Jag kommer alltid att älska dig -
även om jag dör.

Sju av nio liv

Tjena bloggen!
Fick just en samtal från Oscar där han berättade att han och Ludde har vunnigt sin dokumentär tävling som dom har varit med i.  Han är i Göteborg och idag hade den själva  tävligen  avgjorts. Uppe på scen fick dom stå och mötas av flera hundra i publiken som apploderade glatt!
Dokumentären handlar om männsikors rättighet i sammhället som ensam indevid. Riktigt intresannt!
Bra gjort säger jag bara och ett stort GRATTIS!


PEACE
/e

PARKÅR

Tjena bloggen!
Sämsta filmen någonsin! Straight up!

 
PEACE

i'm in miami bitch

Vet var jag vill flytta sen när man har några år på nacken och lite pengar i fickan. Amerikatt!
Var i USA senast i åttan och då var vi i Florida. Det var ljuvligt även vid juletider då vi spenderade tid där. Hoppas det finns några feta jobb för filmare eller eventuellt springpojkar där, annars blir det väl Kalifornien.
Stora drömmar ofc. Men jag ser det mer som ett mål kanske, få jobb i Hollywood eller Miami. Behöver inte ens vara speciellt bra betalt, bara man får softa där och klarar sig liksom. Skejta, kanske lära sig surfa, träffa nya människor, göra film? Låter bra i mina öron.

Venice, CA



Miami, FL


PEACE! /og

bajs

Tjena bloggen!
Cyklat lite i veckan å så. Redat ihop något bajs, men det är kul ifall!

PEACE
/e

Tjena tjena

Årets solbränna: Status 0.0

Men däremot så är det dags för mig att kanske packa lite? Kan det vara bra?
Jo det kanske är dags att börja packa...
Men varför undrar ni?
Jo, för att jag ska till göteborg imorron kväll med rörlig bild-klassen. Vi gick vidare i dokumentärfilmstävlingen vi deltog i och vips så var det göteborg som gällde.
Tänkte kolla om Björn G var hemma så kunde vi kanske hänga i sisådär två dagar innan jag drar tillbaka till skellheaven igen.
Känns bra att det går mot varmare tider. Längtar efter att se igelkottar som strosar runt på gatorna, och icke att förglömma - de som ligger platta på vägarna. Minns när vi ursviksgrabbar fångade en igelkott på gården hos min vän Adam. Vi plockade upp den taggiga krabaten i en spade, som blev täckt i igelkottsnor. Måste ha varit förkyld den rackaren.

Just det här exemplaret ser ut att ha blivit påkommen/tagen på bar gärning med något fuffens rackartyg.

/o

Sommar

Man känner att sommarn snart är här, spec när man lyssnar på denna genigaliska musik. Riktigt jävla kass å cool.
Snubben verkar ifall gilla sitt sexpack och han verkar vara en rikgit Hustla


PEACE
/e

NATTT

Tjena bloggen!
sitter upp och har inte mycket att göra, kan fan inte sova för den andra delan. men hursomhelst så kollar jag på massa skit och hittade domhär två goingarna.

PEACE

Mov

Tjena bloggen!
Här är ifall  filmen, inte den grymmaste redergeringen, men men går ju att se. Skyller ifrån mig på mitt otroligt dåliga red program som är fuuucked up så ger inte ens att anstränga sig.


PEACE
/e

Some news

Tjena bloggen!
Har hunnit prata lite med Rosanna idag som för tillfället hänger ut i NewYork. Men på henne lät det som att newyork var skit om man gemför med vem hon hammnade brevid på planet. Jo när hon sätter sig i flygstolen från sthlm så hamnar hon brevid bloggLoverKrazyChick Kenza! Ganska coolt endå och hon för nöjd!

Igår och idag har jag och krille Schreddat lite snowbaording så här på slutet av sessongen. igår blev det nå photos, kanske inte dom bästa och min Ps har lagt av så finns inte så mycket att göra åt dem. Här kommer lite bilder och lite senare idag kommer en lite dåligt redigerad film som just nu ligger och laddar på tuben.


PEACE
/e

Zuup

Tjena bloggen!
Sitter för tillfället hos PhilleB och softar lite. Jag,phille,ted,benne och lill har suttit och lirat NHL 2k9. Blev tvungen att ta en paous efter att alla har börjat slåss och stampar i golvet. Hockey på hög nivå, börjar fan förstå alla kaxiga hockeyBögar som går runnt och tror att dom är coolast, får en liten känsla själv.
Imorn ska jag, ogge och krille åka bräda för en förmodligen sista gång, blir nog feeet. Kanske lite film, får se. Har btw hittat den fetaste T-shirt hemsidan, http://colorez.se/ värt att kolla in. Ska dra mig snart och slagga för den hårda morgondagen

Ett smakprov från http://colorez.se/

PEACE
/e

Og -> Sommartider

Jo tjenare asså. Idag har vi filmat bland annat ett videoinlägg som ska upp på papsor... nej jag menar Eliasoscar.blogg.se snarast!
Vi ska bara redigera sen ska ni få njuta av åtskilliga minuter med Elias & Oscar.

Det vi gjort idag är alltså
* Filmat
* Skejtat
* Hängt
* Softat
* Känt att sommaren är välkommen

Shit asså blir rent nå taggad på Summer 2009 när det är såhär bra väder atm.
Till vädret - Stanna som du är eller förresten, bli bara varmare, ingen mer snö tack.



Hittade en bild på mig tagen med undervattenscamen i Egypten.


PEACE

Ogge - Ammarnäs

Har varit till fjälls under påskhelgen och softat med Moa m. familj för det mesta. Förutom lite mininicke i backen som såklart uppskattades!
Grejen med boende var ganska komisk under denna lilla tripp. Jag och Moa rymdes inte i släktstugan så vi slog oss till ro i ett näraliggande vandrarhem. Men det var inte det som var det roliga, nej, det roliga var att det fanns ungefär 8 rum uthyrda. Där bodde vi och två till familjer och i resten av rummen bor det alltså snutar. En snutminibuss står utanför våran port och en poliskår bor i typ fem av åtta rum på vandrarhemmet. Det blev en lugn helg!


- Håller koll till fjälls.

Wanna hear the most annoying sound in the world?

/og

PAJ

Tjena bloggen!
Idag har jag och X-man hängt ut i tärna och pumpat lite POW, helsoft. Både jag och X har dragit några sköna PowTurns, altså några sköna linjer i jupsnön. Efter det galet höga sittlyften och den pudern så drog vi till parken och skulle schredda lite, men inte mer än 4-5 åk tog det innan min bindning knäcktes. Bak cappen gick av totalt om jag grät medans The X-man skrattade högt för sig själv. Så nu ska jag fixa en ny bindning och se eva och adam.

Föresten så fyller min älskling ROSEN 18 stora år idag GRATTIS


PEACE
/e

I can break these cuffs



Jag dog


Hemavan

Tjena bloggen!
Sitter i hemavan nu och hänger ut med xxx mannen, som inte vill visa sitt namn. aka "carl" Ahhm idag suger vädret hårt, vinden är uppe i cirka 25000 m sekunden. Rätt skönt att få reda på det 10 min efter man pungat ut 1000kr till lyfkort när man når skutan! Blev tre åk idag och jag slutade som en snögubbe!.

PEACE
/e

RailJam

Tjena bloggen!
I lördags var det som jag tidigare pratat om, Skellefteå RailJam. Var ett riktigt schysst Jam där alla bara hade kul och njöt av åknigen. Alla var peppade, bara publiken som ibland hängde lite läpp. Tyvärr (som förväntat) blev det ingen prispall för mig, men jag lyckades snappa åt mig två T-shirts ifall, alltid någonting. Men hursomhelst så åkte alla jävligt bra och alla hade kul, vilket som räknas!
Imorn så sticker jag till hemavan/Tärna med familjen Carlsson. Blir skönt att droppa skolan i två dagar och få njuta av grym åkning istället. Hoppas alla har det riktigt bra, i andra fall så ska ifall jag ha det.

Lite egobilder som Emma linderborg har fotat, Creds till dig.





Sen nå Photos jag snodde från norran.
SChysst AsplantJag och proffset mininicke Softar
SessionsBåset.

PEACE
/e

Lanmode

Softat lan inatt med mina väninnor. Det blev åtskilliga timmar av Skate 2 och Conteshajk, det var faktiskt en helt okej tillställning! Vi var vakna jättelänge och det kändes typ värsta ballt.
Elias tävlade i snowboard igår också (duktig), sen for han och gav hjärtliga gratulationer till hans andra hälft (bättre/sämre?).
Jag är riktigt trött nu på grund av blott hundra minuters sömn och funderar på att lägga mig efter Wipeout. Inatt/idag har jag också bara levt på några limpskivor och lite Sun Rice från ICA (extrapris). Men asså det känns ju fett med wipeout ikväll med tanke på att det är rätt personer som är med i det så att säga. Barbies i bajs.



Gjort en tavla åt Moa också som hon fick igår, såhär såg den ut:



/Og

Film

Tjena bloggen!
Kom ganska nyss hem från skolan och sitter och lyssnar på lite LukeStar som ted hookad upp mig med. Idag Torsdag har varit en lång dag. Seg och jävlig, antar att det är för att jag är så knasigt trött. Får skylla mig själv för att man inte går och lägger sig.
Men vi håller på att spela in en film i skolan nu, eller med skolan för vi spelar till största delen in den i mitt rum. Filmen kommer att handla om bluff och båg, knark och död. En häftig film helt enkelt.
Ikväll ska jag å Chrille till backen och träna upp oss lite för lördag (RailJam)

Lite bilder från inspelnigen.
John värmer upp lamporna
Ted laddar upp med lite energidryck
Johanna är redo med ljudet
Och Selina, softar
Stök

Zuup

Tjena bloggen!
Sitter i mac-salen och har just gjort klart min affish till vårat fik vi gör i skolan. Affishen är gjort i smarbete med en biograf så man var tvungen att trycka in båda. Har sovmorgon till 9:45 igentligen men när man sover hos Rosanna så är det halv 8 som bilen går och missar man den får man stanna hemma. Fast det är ju plus i kanten att man får extrajobba lite ifall!

här är affishen ifall


PEACE
/e

Åh, bror


Ey bro!

RSS 2.0