Alvar galan

Fotade lite igår åt ALVAR GALAN som ägde rum på Folkparken. Blev ett 15 timmars långt skift som satte sina spår i morse när det var en aning tungt att ta av sig täcket!
/e

bätte än en morgon

bättre än en morgon
Jag vill se 
dig överexponeras
så att topparna
på gräset försvinner
ur fokus och ditt
hår rör sig med vinden
samtidigt som molnen 
försvinner och hela min
vision blir klar.

Glass

Surfade lite på tuben och hittade den här härliga filmen från i somras, jag och min polare krilleboiie som äter lite glass och har det skönt i skogen.
Filmare: Jag
Kille: KrillebOie.
PAECE
/e

Musman

Tjenare bloggen!
Första skoldan är förbrukad och jag är redan lite slut. Är lite konstigt att man inte vid 10 kan fråga "vad händer ikväll" som man är van vid. Men jag lär mig nog, lite svårt att somna igår dock, fick ligga vaken någon timme. Men inte så konstigt när man är har lagt sig vid 3 i 3 veckor och nu ska man lägga sig vid 12. Slutade 10 över 3 och då Drog kan och köpte en mus och tog det lugnt med david, mackeP. Ikväll har vi hängt i backen, Jag, og, emil, david och moa! Riktigt sweet. Var awsome snö och man gled på bra. Dock gjorde ogge något av en headslam och blev lite yr, men det tyckte vi alla var coolt!.
Ogges egna mus, promodel.
Han hänger ut Med NIPP å röker cigg med Scheaton!
Sista bilden är en intervju med ogges nya polare efter en vunnen CS match!
PEACE
/e



B-rudar


Rosanna och Moa kan DRA, jag och ogge har nya B-rudar nu

Du simmar ur bild, Kaj!


Rallarknas!



Helt seriöst, sjukaste jag sett på länge. Förvånar mig inte om rälsinspektörn tog sig en sväng förbi templet efter denna lilla incident. Lucky Luke säger jag bara...

/o

RSS 2.0