Norsk rulle

Tjenare bloggen!
Sweet norsk rulle som sagt. Schysst rulle med det mesta, grymma introos och en hel del nya grejer! Nyåårs imorgon, låter väll helt okey? Ska ifall softa med ogge bla. I någon lokal som har både matbord och en bubbel pool. Dock så är jag nog mes stooked på snowboard, det ända jag tänker på nu!
Härere factory films
PEAC
/e

 


awsome

Tjenare bloggen!
Asså fyfan vad det snöar. "Stuttsmatte ramen" har till och med snöat över på gården och den är minst en meter hög. Man ska ju inte klaga, men det är inte ball att ha snö upp armhålorna vart man än ska gå! Men för det positivista, backen blir awsome. Taggar nu, satt på bindningarna på nya brädan och mitt lår känns helt okey, kanske inte 100 men nästan. Ikväll ska jag vara med Rosanna och förmodligen bara tare lugnt, snöa in lite och äta något mummsit.
Gjorde mig en bild
That's gay
Peace
/e

jul

Tjenare bloggen!
Nu är jag inte hungrig längre. Han bara vakna så skulle jag matas med kött i alla former, skinka, bullar och korvar. Har typ lite skinka mellan tårna. Efter en hård frukost satte jag mig i soffan och där har jag nästan suttit hela dagen. Känner mig som en deg klump. Lite klappar har det blivit, från verktyg till rakapparater till en snowboard. Jag är helnöjd och nästan lite bortsämd, även fast jag fick köpa brädan sjukt billigt! Inte hänt någonting speciellt faktiskt förutom att alla över 10 år somnade under kalle anka. Antar att vi har sätt skiten några gånger för mycket. Annars så har allting gått enligt mammas plan och jag är mätt i magen.
Min nya Drake df1.
PEACE
/e

header

Tjena bloggen!
fixade just upp en snabb header till http://balderskatesquad.blogspot.com/
Kolla in bloggen, några skatare som röker brass å blöder eld, random.
/e

Riktii

Tjena bloggen!
Kall dag idag, sjukt kall faktiskt. Lite jobbigt när snoret i näsan  fryser på vägen till skolan. Idag var alltså sista dagen och nu är det official JUL LOV även om jag fått sova till 12 nu sen i onsdags! Blir skönt och imorn öppnar backen. Ser helt enkelt ljust ut. Blir ett gäng, jag, ogge, emil wille m.m TYYYNGAST. Inte så mycket mer att säga men kvällen är ung om jag får se vad som händer!
/e

Dunder

Tjenare bloggen!
Dunderkuppen har hållit på hela dagen och den har varigt helt CRAZY från schyssta uppträdanden till galna fordonare och speedare. Det har varigt kul att kolla och dom flesta har gett järnet! Själv var jag inte med, bara för slö antar jag. Men min klass spelade, men fick tyvärr bara spela en match efter deras förlust mot Mp/mj3orna. Det ända negativa med dessa många matcher är att röven blir helt platt. Man sitter ju alltså 3-4 timmar på golvet, benen domnar bort och ja, man mår inte helt OK. Till finalen imorn eller om det bara är semi, gick något toppat lag som snört ihop massa bandyspelare med skott och fintningar som gör att man blir yr och rädd. Men det är HÅRT, så vill ni se blod, A-torp imorn.
Emil&isac i sommras
/e

jullov

Tjenare bloggen!
Skolan har börjat att lida mot sitt slut och det känns så enormt skönt, verkligen läss asså! Blir skönt att få njuta av alla snö och julen. Men med julklapparna vet jag inte riktigt, av pappa ska jag få en bräda(köpt den själv) Men av mamma önskade jag mig pengar/sponsring till en snowboardresa och det lät ju som lugnt till en början. Men idag fick jag höra att hon hade köpt två julklappar till mig istället "som jag inte har förväntat mig men det blir förmodligen bra" Jag kan ju hoppas ifall, annars får jag le endå. Men det skulle faktiskt vara awsome att någon jul inte måste faike le över någon julklapp som man vet att man kommer att vilja kasta senare. Men som sagt blir det nog en hel del snö på lovet, en hel del snowboardåkning som jag ser FEEET fram emot. Är lite skadad nu efter att jag föll av ett räcka och fick mobilen in i benet som led till en lårkaka, men det är en annan historia. Men snart är det OK och då blir det brääääda!
GRATTIS till OG som hade en fet TV sändning idag som fick alla mp1 brudar att fnissa, HUGG
Jag & oscar i sommras.
/e

Videoinlägg - Julspecial!



Tomten (jag) visar hur man gör årets julklapp med de enklaste medel. Enjoy!

//OscAR

stopmotion reklam

fick i uppdrag på rölig att göra en tandkräms reklamfilm som inte skulle likna någonting annat. Då blev den så här, fast vi ska även lägga till en liten scen där en tjej borstar tänderna och det som händer i filmen ska föreställa hennes dröm.
/e

Körkort

Yes, yes, yes! Nu har även en pojke som jag körkort, eller vad är det man säger, "övningskör utan lärare". Jag övningskörde med mina vänner ikväll i alla fall och det blev en soft kväll med lite boxjam på vitberget, som beräknas att kunna öppna om redan 1½-2 veckor!
Det är en häftig känsla att köra bil ensam för första gången. Det är nog en sån känsla som man kommer minnas även när man är gammal och grå. "Min uppkörning var såhär..." får man säga till sina barnbarn också.
Om mitt framtida yrke inte blir som jag tänkt det, kommer jag väl antagligen sluta såhär (vilketvid närmare eftertanke egentligen vore ganska soft):



//Osca4r

BBS

Drog ihop en snabb affisch igår till Emils skateCrew som ska släppa en film. Den droppar snart och blir förhoppningsvis cool. Förstår mig dock inte riktigt på namnen, ljudlöst vrål & salta katter. Men random är ju inne nu för tiden.
Peace
/e

phreesh


RSS 2.0