fullerulle

Tjena bloggen!
Sitter hos ogge med en påse chips och en coke zero. Vi kom gansta nyss hem från backen där vi schreddat ordentligt. Blir t.om ett videoinlägg om någon dag som kommer att inehålla en grym bail gjord av mig och lite andra snix och trix. Ikväll blir det Xbox360 och en större mage. Tack och adjö.
hittade en soft bild på mig själv på ogges data
och en på emil
TAck och adjö

Videocracy

Sitter och ser Erik Gandinis dokumentärfilm "Videocracy" hos Moa. Den handlar kort och gott om Silvio Berlusconis inflytande i italiensk TV (han äger 90% av all italiensk television), väldigt intressant faktiskt!


Bella, bella!


PEACE /og

NYSHIT

Tjenare bloggen!
Snösnösnö, ser att oscar klagar men jag är bara taggad. Vi var och åkte ikväll på vitberget och allting är bara mjukt och underbart! Att baila känns som att lägga sig i sängen och att stompa tricksen känns som att sväva! Har för övrigt lärt mig kork sju som blev satt av en slumt, lite överrotation på en rodeo5 och att jag flög lite mer snett = kork7 väldigt gött!

Har även inhandlat nya skor ikväll, ett par ES samt en Adidas mössa för 45kr som jag kunde ha råd med.


YEAH
/e

Neverending Snow (oscar)

Jag har ju egentligen inte något emot snö, men bäst före-datumet på den här extremt snöiga vintern börjar lida mot sitt slut. Men snön verkar inte förstå det.
Hade tänkt filma slutprojekt i Rörlig Bild C i helgen men pga. vädret har jag fått skjuta upp det med. Åh.

Saknar att kunna gå utomhus utan att ta på sig något, bara kliva rakt ut utan att riskera varken köldskador eller att bli översnöad på plats. Saknar känslan av att när som helst kunna cykla till stan utan att behöva tänka på att man kommer att frysa.
Efter påskveckan borde all snö här i norrland på en sekund bli bortteleporterad till exempelvis en by i Kenya så de kan ta del av lite svalka när vi verkligen fått ett överskott av det i vinter.


Fick Moa och Schönis att ställa upp som fot-modeller häromveckan.



PEACE

enkilleåenpille

Tror att detta nätbloggeriet har börjat gå ur vinterkollektionen. Många har börjat blogga mindre och inte minst jag och spec ogge som för övrigt sitter utan dator. Vad är det som gör att vi inte bloggar längre? Av den enkla anledningen att F95orna har börjat ta över. Allting jag minns var ball när tjejer visade "naket" på bilder, nu när jag råkar springa förbi en sån bild på bdg osv så finns det en undertext "sarr3HEHE, flicka 95" Mår dåligt av att se det och känner att jag helt enkelt vuxit ifrån det, känns bra att säga det och alla övriga som läser det tycker att jag låter som en tönt.
Dagen till ära: Snö och lite snö i vinden, inte mycket att göra men måste kolla upp ett par nya shoes.
BILDEN ÄR TAGEN AV OGGE Å RED AV MIG som bevis på att vi fortfarande gör saker tillsammans
PEACE
/e

Litemeraskate

/E

toglitefoton

/e

En kundvagn

En kundvagn 

Taken rasar in
och kylen är tom,
flygplanen reser 
ingenstans och
knappen på min
skjorta har lossnat,
luften är svår att
andas och jag vet
inte åt vilket håll
dina händer pekar.

a


Ett jack i nyckeln

Dina knän blöder
och taklampan är
trasig, dina moln
har blåst ifrån dig
och du missade årets
sista solnedgång.

Nightfligt

Jobbat lite ikväll, både filmat och fotat, här är lite bilder.
PEace
/e

schysst rulle

ses

treadmill footjam from zack gerber on Vimeo.


RSS 2.0