Två dikter jag skrev i Sommarkransens park

Inte som förr
Målnen sjönk in i
den blåa himmelen
och visade
mig solen.
Du sjöng
det sista på
värsen och
visade mig dina ögon.
Nu är allting uppklarat
och jag solar mig
i dina ögon
(som en dröm)
Du dansar och väcker
mig från huvudstadens
tysta sömn samtidigt som
solen gick i moln och
mitt liv började mörkna.
(Nej, ännu bättre)

Sommarkransen

Tjena bloggen!
ligger hemma i min systers lägenhet med Rosanna med laptopen på min mage för tillfället. Helschysst ställe faktikst, ligger på söder. Lägenheten är topten med nice inredning och fin utsikt med balkong, en stor tvåa är det. Jag och Ros fick bo själva här och leva det sköna livet i  en av sthlms lite finare del.

Idag har vi bara tagit det piano med lite glass på Sergelstorg och schoppat lite. Jag hittade en hood på Carlings med knappar och ros köpte ett par typ grekiska sandaler på skopukten, sweet sweet. Sen så har det hela dagen kört runt galna artonåringa som tagit studenten på lastbilar och ropat högljut samtidigt som hälften har diggat till svennebanan. Fan vad less man kan bli asså! Men men somsakt, allt är riktit bra och vi har det trevligt.

Peace and love
/e


Sthlm

Tjena bloggen!
Drar till stockholm nu och soooftar FEet, hare bra hemma
PEACE
/e

Sthlm

Tjena bloggen!
Drar till stockholm nu och soooftar FEet, hare bra hemma
PEACE
/e

Från akupunktur till spikmattor...

...och nu dethär!
Kriss Angel visar sitt nya knep för ett hälsosammare leverne.

 

/ogman

Jag dömde aldrig dig

Löven blåser upp
och jag får dom
silade solstrålarna
in i mina öppna ögon.
Allting pratar till mig
och jag känner hur min
utsikt pryds av färg, som
ger allting en betydelse.
Jag är lycklig och grus vägen
jag går på
leder mig framåt,
till en ny värld av uppskattning,
till en ny värld fylld av färg
som ska ge mig möjligheten att
kunna se allting för det de är.

/e

Film

Tjena bloggen!
Idag har jag och ogge hängt ut på Rovön där en riktigt fest har hållit hus. Ifall har vi spelat en fest där marcus som går ut nian ska dricka för första gången på sin skolavslutning. Vi var vell cirka 10 skådespelare som tog det piano framför elden och drack lite sprit (vatten) och grillade ltie korv. Men senare i filmen börjar det spåra ur, men vad som händer då får ni ser när filmen kommer ut.

Jag har spelade en kille som hette Elias (som jag gör) och jag var snäll. För att jag hittar nämligen marcus när han ligger i vattnet och har sig. Här är lite bilder på det och annat från kvällen!

Peace
/e

Piteå

Tjena bloggen!
Var ju somsakt iväg till pite idag. resan började vid ett men vi kom inte iväg förän vid halv två för att cykelstället kronglade och vi var tvunga att få in två cyklar i bilen. 15 minuter senare mellan skell och byske så lossnar daniels cykel i 160. Hans deck sprängs och hans fälg blir vind och den fick massa "metallflisor" Då tappade daniel hakan till marken och blev sur. 15 minuter efter det så stod det spö i backen och vi trodde att hela pite skulle ha blivit en älv, men tur nog kom vi dit vid halv 3 i skinade sol och 20 grader!  Daniel hittade sig även en cykelaffär som han kunde köpa nya saker på!

Sen hookade vi med nå locals och hängde ut vid boalen ett tag för att sedan ta sig an streeten. En helsoft dag med sol och cykling, blir inte mycket bättre allt för mig.
PEACE


/e

Två dagar extra

Tjena bloggen!
Sitter hemma och softar efter att ha slutat skolan halv 12, rätt skönt plus att man får två dagars extra lång helg nu också. Känss som att det behövs.  Klockan Ett ska jag, daniel, freddan och jens dra till pite och cykla lite, får se om det blir nå film eller så, inte riktigt säker, men hoppas det blir ball.
Här är nå foton som phille tog på mig på wallen här om dan.

Tack för dom Phille! http://www.philipisraelsson.blogspot.com/

Peace
/e

Lozo fosho bara shit mayn



Detta är vad vi kommer få möta på Stadsfesten.


Checheche ma-a-a-a-ayn.


/o

En häst dag

Tjena bloggen!
Länge sen jag skrev några rader på den här fullstänigt galet snusikgt coola bloggen! Har inte gjort så mycket så har inte haft nytta av att formulera mitt liv i min internet dagbok.
Idag har jag ridigt häst! en stor svart "neger" häst, minst 1 ton vägde han med ett par käkar som kunde knäcka mitt lårben i ett tugg, för att inte prata om hans FYRA lårbensmuskler som det bokstavligen stog "jag är stark" på, han visste helt änkelt hur man sparkas. Men det var jätte ball faktiskt och det gick fort, nästan lite läskigt ibland när jag galoperade iväg och  låg i kurovorna för att det gick så fast. Det var ett nytt sätt att uppleva naturen när jag satt där på hästens rygg cirka 3 meter upp i luften och red runt bland trätopparna och såg längre än horrisonten.

Igår var eliasoscar och moa i stean och drämde runt. Vi filmade lite och hade jätteSkojjit!
eliasoscar.nr1


Peace
/e

Förresten...

Vi filmade ett videoinlägg så nyss som igår. Det kommer förmodligen upp på bloggen idag!
Vi testar en av stans lekparker för att se om dom duger...

Umeyo

Nu bär det av till UMEYO med vänner. Vi ska tare lugnt och chilla och softa är det planerat. Kul med fint väder också, sommaren är här fosho! Hoppas alla fångar detta väder och tar hand om det på bästa möjliga sätt. Jag anser att vi ska göra det iallafall.




     Underbart.

Sopa!



/o

Danny MC

Hurra, hurra, E.M.D. is in town again! Eller was kanske, dom har väl dragit vidare antar jag. Det var stor succé i Citykompaniets mittparti när hunkarnas Knatte, Fnatte och Tjatte körde sina superhits.
Kul med lite happenings i Skelltown, men jag förstår mig inte på den blonda.
Menar, hur kan Danny ens tycka att han är lite grym när han har en t-shirt som säger "RUN EMD". Är han trendig eller? Är han hiphop?
Det är en pungspark mot old-school rap att ha en sån t-shirt och det är helt enkelt inte okej. Någon borde säga det. Han har säkert en stylist som är lika cp som honom. Håll dig till tajta rosa linnen istället, Danny.



Yo?


/o

Natur

Tjena bloggen!
Idag har jag varit på föreläsning med skolan på nordanå. Där den världskända fotografen Mattias klum har snackat och visat upp lite av sina mesterverk. Sjukt duktig är han, naturfotograf. Bilder på många många djur och han berätta om sina reser runt hela världen i princip. Riktigt intressant och visst blir man motivierad. Han pratade även om miljön i allmenhet. Om hur pass hotad den är och att den behöver hjälp.

Klum träffade mig verkligen rakt i hjärtat, han var förutom en proffsfotograf en riktig lustikurre. Han låg på golvet när han förleläste och skrattade lite för sig själv. Skön kille helt enkelt med en lite överklassig dialekt och han var duktig på att imitera. Någon jag skulle vilja basta med!

Så idag gav jag mig ut för att ta några egna natur foton!
Dom är inte på något vis Redigerade, för mitt ps har pajjat!


PEACE
/e

Louis Garrel



HAHAHA.

Slående likt!
Detta är enastående. Man ser det direkt. Det går inte att missa. Det är så uppenbart att det blir bara äckligt.
Det där är en exakt kopia av David Furberg 2007.

Alla som känner David kommer fattare.

/og

APU

Vi gör alltså film nu under våra fem(!) apu-veckor. Håller på att skriva klart min synopsis som jag ska lämna in imorron till vår goda filmlärare.
Har en fet idé till en kortfilm vilket känns ganska safe så att säga. Skönt när man får lite Eureka i hjärnan och kommer på såna här grymmingar. Mer än så säger jag inte!


PEACE

tja

Tjena bloggen!
Sitter i skolan och har inte mycket att göra asså! men solen skiner ifall, alltid en gått tecken på att livet blir lite bättre. Håller btw på att sluta snusa. En ganska så jobbig tid för mig. Anledningen att jag delar med mig av det på bloggen är bara för att jag inte har mycket att skriva haha.

En rolig sak som hänt i veckan:  Emil ringer mig och ber mig att komma för att hjälpa han och isak att dra en betong gris på släp till ytan "skate ställe" När vi drara den stannar hipps vipps en buss full med folk mitt på vägen framför oss  när vi ska över övergångsstället. Busschafören öppnar rutan och skriker något i stil med:
- Vad i helvette håller ni på med snorungar. Ställ tillbaka stenJÄVELN!!!!!
är lite kaxig tillbaka och säger att vi inte snott stenen, utan att det är våran.
Då skriker han:
- JAG RINGER POLISEN och gasar iväg.

BAJSBILDEN


Jag plus Ros 6 månader PEACE AND LOVE
/e

Skolavs

Har beställt lite kläder jag tänkte rocka på skolavslutningen. Vet ju att kravet på att vara "top notch" när man går ut tvåan inte är så stor, men det är ju aldrig fel med lite fresh gear som man säger.


Sådär kommer jag se ut, precis lika vriden också.





Elias kommer troligtvis att klä sig något i stil med:

Han kan verkligen inte komma ifrån att han inte är kung!



PEACE /o

Drogernas effekter



Intressant hur droger kan påverka även så pass små kreatur som spindlar. Bör ses!

RSS 2.0