Sexfemman gillar kaffe, helt klart!



Raptexter är som poesi, man kan skriva om allt.
Men erkänn att det låter sjukt roligt när han lägger in den maxat nerpitchade rösten som säger "till mitt kaffe vill jag ha en kanelbulle...". Det låter bara så fel!

/ogge

Från Fmylife.com

"Today, I found out I'm sterile. My wife and I have three kids: 14, 11, and 4. FML"

Sjukt rolig sida, kolla in där: fmylife.com

__

Idag ska vi prova studentmössor på skolan, blir förmodligen en guldig mössa med bling på för min del. Man vill ju vara lite cool när man tar studenten ändå!

Nej, nej, nej...


//ogge


Knas

Angenämt, angenämt.
Angenämt att tillsammans med Ludwig bli bjuden på lunch av bossen på Hotell Aurum. Angenämt att filma deras spa-avdelning för en reklamfilm till TV4.
Icke angenämt att jag har lite tråkigt just nu, men jag ska ringa Schönis så kanske vi kan komma till klarhet med det problemet.
Något som förbryllar mig en aning just nu är att det känns som att polisen som tar fast helikopterrånarna tar fast folk lite på måfå. Kanske ett tecken på osäkerhet? Eller så har dom bara fått sjukt bra tips, för det kändes som att rånet i sig var ett rån utfört med sån expertis att Oceans Eleven tappar hakan.
En av de misstänkta är då en filmare som jobbat med Robinson, Idol, Kändisjungeln och lite annat sådant för TV4. Han har tydligen jobbat på den firma som har helikoptern som blev stulen vid råntillfället, antar att det är därför de tar in honom. Men är detta rånarna så måste man säga att polisen gjort ett kanonjobb, men de är fortfarande bara misstänkta så det är väl upp till åklagare.
Men det är nog många som tänkt "hoppas dom kommer undan" bara för att det var ett så spektakulärt rån de lyckades utföra. Det har jag tänkt i alla fall.



Den misstänkte piloten.

Lite foto ikväll


15 sekunders slutartid, det var i princip kolsvart s'att.


Just nu befinner jag mig i mitt rum med en hemmagjord ananaspizza i munnen. Mat är alltid godare på kvällen/natten och jag tar tillfället i akt när solen för ett bra tag sedan kastat in handduken för dagen. Kylskåpet används så frekvent på natten att det känns som att det är öppet mer än det är stängt. Man går till och med dit när man redan för två gånger sedan vet att det inte finns något där. Fucked up!

Men iallafall så ska jag försöka blogga lite mer ofta så våra fans har någon mer kvalitativ läsning mitt bland all den skit man kan prenumera på via bloglovin (t.ex. Kissies).
Så småningom blir det sovdags, sedan blir det uppdatering igen (eller?).

PEACE

/ogge

Gammal goding


fan fett lol

Var i medle i sjukt sandtag och filmade några scener till en kommande projekt som ska handla om vatten. Där vi hittade en sjukt hög och skakig bro. Ingen ville gå men när John tog insiativet att börja så blev det väldigt fort en manlighetsstatus i "gänget" killar som vi var och alla började gå fastän ingen ville.


Här är den 


/e

sooome

när ingen hör mig
Jag och natten
gömmer oss för
ljuset samtidigt
som vinden försvinner
med min dialog
och låter mina
grannar sova
i frid.



mamma gråter och pappa är på jobbet
Det kungliga guldet
skämmer bort din
morgonrock och
köper din utbildning,
din grannes morgontofflor
skriker rikedom och
bilen ryms inte i garaget.

/e

Stockholm

Imorgon bitti flyger jag och Moa till Stockholm för att spendera helgen där. Fyller 18 på söndag så det blir ett firande i hufvudstan dåra.



Hardcore since 2007 baby!
_
Fridens medmänniskor!

/ogge

niiiiight

Tjena bloggen!
Kvälllen är ung och jag väntar på Rosanna som borstar sina tänder. Ogge tog upp det nyss, bloggtorkan är verkligen Torr! Vi får försöka fixa det. Men nu när han kommer hem från sthlm lär han ju träffat på massa grymma BratZ som kanske hockar honnom men en fet ny stjorta, likamed att han har ett helt A4a att skriva om!
Annars så har jag inhandlat lite nya Grejjer, vinter grejjer.
Bräda: Capita stairmaster 09
Bindningar: rome sds 360
Skor: 32 nånting
Peace
/e

Jag har åkt enda från Linköping och hit - för badsalt och en handduk?



- Jag tycker du borde dubbelkolla med mig...


Sjukt nice.
Sitter och pluggar körkortsteori som ni kanske märker...?
Far till stockholm med Moa på fredag, längtar!
På söndag blir jag myndig.
Skön vecka.

Ska försöka styra upp denhär bloggtorkan, jag vet inte vad den beror på faktiskt. Kanske någon undertryckt lathet som visar sig så smått, jag som alltid brukar vara så speedad.

/oscar

bmxfiöm

http://vimeo.com/6575111
Filmade Alex i helgen, blev rätt schysst, kolla in!!!!!
/e

En kul liten finurlig grej

Spela båda dessa videos samtidigt så blir det tillsammans... Fat-angry-dude-freestyle-rap!





Kul va?

/oge

a

turnebussen utan start
Taktiken för en
klar vinst, blev
ett uppehåll på
sjutton år utan
framsteg, samtidigt
som alla de andra
tävlingsdeltagarna
gick i mål före
mitt första andetag.

a horse

Tog en bild på en Häst
/e

Licking the Envelope



Bra skit. Bör lyssnas på hög volym (med mycket bas).


Lägger in denna också:


Justice Timberlake!

/oge

Aldo the Apache



Jag tycker alla borde åka och se Quentin Tarantinos nya - Inglorious Basterds. Quentin, som faktiskt är en av mina favoritregissörer, kanske den absoluta favoriten till och med, har verkligen lyckats med ett mästerverk. Tätt efter Pulp Fiction är det här hans bästa film någonsin.
Men bör också tilläggas att om man är känslig för våld eller blod så bör man blunda i många delar av filmen, men är man som jag, ett stort fan av splatter, så får man sig ett gott skratt då och då. Skulle säga att denhär filmen sammanfattningsvis är en saligt magnifik blandning av Action/Komedi/Thriller/Drama i en välgjord soppa á la Tarantino.

/og3

RSS 2.0