Dikt

horisontens leende
Vinden tog med min
lycka till horisonten
för att släppa den
in till den djupa havet
som tar sin bild av himmelen
och sin värme av solen. 
Där ligger den kvar 
och gror av längtan
efter att få känna
din kärlek.

Samtidigt som jag sitter
här med ett par blöta kinder
och ett hjärta utav inget.


Skrev om en längtan.
/e

Adam Sjunger "I'm Yours"



Hans föräldrar måste vara stolta över att ha en sån talang i släkten.
Kolla!



/og

Scrubs

Tjena bloggen!
Fan fullsmockad dag idag asså! Började morgonen kl 8 med att stiga upp galet trött med ett öga öppet. Sen kl 9 började Jobbet, Regnbågen ålderdomshem. Är på blåa avdelnigen där jag tar hand om gammla damer och herrar från 94 till 105 eller vad det var. Kan dock inte skriva så mycket om dagen eftersom jag fick skriva på papper om tystnadsplikt. Men jobbet känns helt okej och jag hoppas att jag kommer att trivas nu tre veckor framöver, plus att jag har använt mina första "scrubs" känns cool. Direkt efter jobbet for jag och handlade mjölk och mat som behövdes hem. (Bor själv hemma, mamma och peter är borta i stugan) Börjar känna mig som en riktig vuxen haha. Sen efter maten så har jag cyklat till klockan halv 10. Därefter klippte jag gräsmattan och nu nyduschad och uppäten sitter jag här framför datorn. 

Egobild från i vintras
Foto: Ted
Peace&love
/e


ville

Tjena bloggen!
Lägger upp en film på ville som emil har filmat och jag har redigerat. Han har stilen!

Peace&love
/e

Aoooh

Tjena bloggen!
Lägger bara upp denhär gaalna bailen


Young Celebs

Känner ni igen alla? Ni får en liten ledtråd under varje bild...


Yes we can!



(Han i bakgrunden) Beyoncés man, best rapper alive!



You'll find me in the club...


Without me?



Vanligtvis så ser vi honom utan tröja och med grillz, A Milli-A Milli!



Live your life!



Denna är nog lättast... Foxy Cleopatra.


/O
g

regn

Tjena bloggen!
Sitter hemma den tredje dagen i streck med äckligt regn som aldrig slutar falla och idag är min sista lediga dag. För imorgon är det jobb som gäller. Men känns bra på ett sätt att få börja göra någon nytta och få ihop lite cash! Idag ska jag nog bara sitta inne med rosanna och tare lungt och ikväll blirvdet nog samma fast med emil.

En liten bmxfilm på mig
Peace&love
/e

Videoinlägg yeah



Soft från Ursviken, varsågoda!

/o

Det var längesen...

Tjena bloggen! (Elias-style)
Jag suger verkligen på att uppdatera!
Om uppdatering nu var mitt jobb så skulle jag fått sparken för länge sedan. Men nu är det snarare en hobby som hamnat lite på sidan om men som nu skall tas fram igen med besked.
Jag håller i skrivande stund på med ett nytt videoinlägg som visar när jag och Wille var och skejtade lite i Ursviken.
Håll till godo, snart kommer ett videoinlägg alltså!

PEACE

/Oh-Gee!

niiight

Tjena blogge!
Kom just hem från emil där jag har suttit och degat på datorn bara. Redat lite film och lite bilder. Blev en ny header också. Lite mera sprallig och rolig. Hoppas att ni gillar den, jag tycker den blev coool. Håller även på att fixa något åt niarbaraavundsjuka.blogg.se (Rosannas och Maddes blogg) Tycker att den blir schysst och stilren. Dock är det bara en bild på Rosanna och ingen på madde, blir lite ego. Men har ingen bild på henne så det blev bara så. Men Dom kanske blir nöjda endå, får vell se. 

Här är den ifall.
Peace&love
/e

trästocks

Tjena bloggen!
Trästocks, festivalen där alla sveriges indypop rökare samlas för att både älska och hata varandras musik.  Till största del en riktit trevlig festival där det mest handlar om musiken och kärleken till sina idoler iställer för, ja annat. Igår spelade MotoBoy "en av mina idoler"  Riktit bra var det. Fick gunga och känna en härlig utstrålning som spreds över publiken. Han peppade även publiken på att känna kärlek och la sköna citat som " Moto touch you" Var en skön spelning helt enkelt. 

Snodde två bilder på Motoboy av bella, rosannas syster. Cleallyra.blogg.se
Yeees
Peace&love
/e

ooohhh

TJena bloggen!
Sitter utan internet så har lånat emils datorn nu. Rotern brann nämligen upp när åskan var som häftigast, suger lite. Men för att komma till saken om åska så blev jag praktiskt taget träffad av bliskten igår. Stog hos Rosanna i duschen och en feeeeting blixt slog ner altså 20 meter från huset där jag får en stöt i benen. Frång högra igenom benet och ut i det vänstra. Hoppade till och trodde att jag skulle dö. Precis när jag förstod vad som hände så så hörde jag bullret och fort som ögat var jag ute i bilen med gråten i halsen och och stel i hela kroppen! Var en jävla upplevelsa asså. Men jag överlevde. visar vilken krigare jag är. Btw så förstördes saker i rosannas hus för 8 papp när blixten slog ner också. Blir trästocks ivkäll med lite trevliga booys.


Där är blixten som sköt mig
Peace
/e

Hemma bäst

Tjena bloggen!
Sitter hemma efter en rätt skön kväll med både cykling skador och basket. Först hockade vi upp vid nordanå där Freddan skulle köra flair i en liten jord corner men slutade dock med katastor när han roterade halva flairen och landade på höften och med tyngden på cykeln så att både veven och hela ramen böjde sig. Blev ingen riktit billig peng det! För er som inte vet vad en flair är så är det typ en backflip 180. Tur i otruen så gjorde han sig inte så illa ifall. Blev cykeln som fick ta smällen och hans kläder som blev bruna! Då drog freddan hem och fällde en tår men jag och crill drog ut på en liten seeess. Senare ikväll så hängde jag med Benne,isak,ted och phille. Vi spelade lite basket och tog det luungan.

Jag e lurig.
Photocred: Gustaw
Jag å per vet hur man gör.
Photocred: Gustaw
EEeloo
Photocred: Gustaw
Lämnar er med en bild på Freds ram, kolla vänstra röret. den svingen kan hälsa hem.
Peace
/e


hii

Tjena bloggen!
Solen skiner och jag sitter inne med min älskling som inte mår så bra. Men snar ska vi ut i den sköna luften och hitta på något vettigt. Inte så mycket speciellt som händer. Trästocks är ju dock i helgen, vilket jag tror blir grymt. Moto boy, florence valentine, veronica maggio och mattias anttila. Plus massa random band som brukar låta rätt schyssta, en del ifall. Men det blir bra. Ha en bra dag.

Gjorde en bild på emil.
PEace
/e

Snowboard

Tjena bloggen!
Fick några klipp av min bror från railjam i vintras. Allt är i slomoo och liten ruta, är nå cp format. Dom andra filerna han hade filmat var i full HD så datorn pallade inte med att reda det osv så. Men är är ifall några trix!

Enjooy
Peace
/e

Tomtebo

Tjena bloggen!
Ligger på golvet nu och softar lite med laptopen! Idag har jag drämt runt på umeås gator och gjort däckspår, sådär coolt som vanlit. Har cyklar runt med en kille som heter alexander, grymmt deffad asså. Lägger tailwhip, 360barspins flat osv. Rätt grymt skulle jag vilja säga! Här hemma hos maria i tomtebo så serverades det surströmming till middag. Vilket alla kastade partyhattarna i luften för, förutom jag som åt korv istället, men det känns bra.
En header jag jobbar på!
Peace 
/e


Modelera

Tjena bloggen!
Sitter i umeå medans Rosanna spelar mamma och gör lunch åt mig och lilla lollo. Vädret är verkligen keff, blåser och spöregnar, så det bjöds inte på så mycket äventyr. Men vi bestämde oss för att sitta inne idag med lite modelera. ( när man har varit vaken sen nio så hinner man med en del) Ganska coolt hur mycket den har utvecklats sen man själv var liten. Då var det verkligen en bulldeg, tung och luktade illa, gör ju iochförsig inte bulldeg men själva konsistensen och man dog om man åt av den. Nu är var i princip viktlös och det stod att den var ätbar. Dagen till följd lär bestå av barnfilmer och att torka lite bajs (jag är klar) UHHHHs.
JAg och rosannas mästerverk.
Lovisa softar.
YEAAAH
Lovisa och Ros leker.
Rosannas självpoerträtt.
Lovisa.
deg.
Min "Elle"fant
Hejdå!
PEACE
/e

ramen

Duuuden som ville se ramen och delarna, här är dom.
ram, DK sixpack
Gaffel: Dk fork
Gaffel2: Fit fork
Framhjul: Dk nav men en sunrims fälg
Pedaler: bara nå random
Kan kanske också fixa ett vevparti. Hör av dig/er om ni är sugna. Jag är inte dyr.
070-2879324

festival

Tjena bloggen!
Vet att og skriver att festivalen är idioti, håller väll till viss del med. Men igår fredag var trots allt tiger lou på scen och då är det ett måste! Dock så låg biljetten på 300kr, så sved lagom. Plus att tjejen i kassan frågade mig om det var en eller tvådagars jag skulle ha, efter att jag hade lämmnat biljetten, snäll som jag är svarar jag en. kefft av mig. Men som grädde på moset så fick jag åka en gratis karussel och gå in gratis idag lördag på området. Så jag antar att det lönar sig att vara ärlig. Nu sitter jag och lyssnar på Glasvegas och hänger med rosanna. Imorgonkväll åker jag till umeå och ska stanna där ända tills fredag. Rosanna ska vara barnvakt åt någon kusin och jag ska cykla.
Ha en fortsatt trevlig kväll
PEACE
/e

Klurigt

Försök att kasta om bokstäverna för att se vad stadsfesten är:


Klarar ni det?

/o

blötdjur

Tjena bloggen!
Sitter hemma i mössa nu mitt i sommaren. Vet inte riktit vad det är med dendär mössan. Den är bara så himmla trevlig och skön. Fastän man svettas så vill jag inte ta av mig den, aja. Igår hängde vi ifall vid manhemskajen eller vad den exakt heter. Dom hoppade ifall med sakateboard ut i vattnet och slängde på lite trix! Efter det så for jag,ros,og,moa på ainas och fikade kaka och kaffe, trelivg kväll!

BILDER.
Otto och hans välskapta runda skinkor.
Keep it G, otto.
Så ser hans kalsonger ut, otto.
Eliasoscar på plats, foto moa.
Emil trixar med en schysst fotbollsutstychel.
Moa och en snygg ko, foto ogge.
Isak bodyguard.
Mackep fann av stolpen istället för kicken.
Blöt och söt får han se sig själv falla i camen.
PEACE OUT
/e


Sunnydays

Tjena bloggen!
Ett tag sen vi hördes av loverboys. Har nämligen suttit utan internet i dryga veckan tills jag insåg att det var mitt virusprog som fuckade internetanslutningen. Men nu är jag back on the track, in the game to become a "fame" Aja ni fatta vittsen. Igårkväll så fick jag låna broder mins objektiv, ett fast tios objektiv eller var det är. Hursomhelst så får man en bländare på1,8. Vilket gör att det blir ett schysst skärpeljup och det ser riktit bra ut. Så medans jag och Rosanna gick fram och tillbaka till hemmavkäll tog jag några bilder!

Smörblommor i ett dike.
Några andra schyssta vitingar.
En trädblomma.
Dumma och elacka brännäslor fick en fin bild
Träffade Jonas, Schönis, Samma och deras skäggiga polare(inget illa menat, du hade bara skägg)
Rosanna posérar
"kan du sluta se ut såhär"
Sova

Till duden som vill se ramen:
JA SNAAAAAAART.

Peace
/e

RSS 2.0