Lan dag två

Tjenare bloggen.
Blev inte riktigt så mycket sömn, mådde verkligen röv och kom inte i säng förän 8 på morgon, dock så andades schönis så högt att jag fan bara mådde ännu sämre och somnade inte förän vid halv 9. Sen steg jag upp halv ett med chips mellan tänderna och en mage som var STÖRST. Hann förbi skyltsöndan också med Rosanna och hennes vänner. Fick mig lite glögg och pepparkaka. Trevligt men som vanligt bara massa tjocka gubbar med för lite fritid som har tagit på sig att vara jultomtar. Nu är ifall klockan 20 över fyra och jag är ungefär lika trött som igelkott på vintern.
Schysst låt som Selina påminde mig om. Bon Iver med skinny love.
SLEEEP TIGHT
/e

06:40

sitter hos wille och softar cs! ogge vill sova, wille är taggad och schönis hockar brudar.

our heros

http://www.tackfilm.se/?id=1259185707264RA36
kolla hela

Bloggen

Tjeanre bloggen!
Sitter på Rörlig nu och min/skolans dator laggar ENORMT. Blir bara så arg att jag måste skrika någonstans, Harmynt rättare sakt. Det är inte ball när jag ska rendera och premier stänger av sig SEX gånger i rad. Håller på med en tandkrämsreklam som ska vara tecknad i stopmotion eller hur det stavas, kan bli rätt cool. Också gjort en affich idag till Radion, Kasta hunden en bomb.
 
Bild från rullen.

Kasta hunden en bomb.

SWEET
PEace
/e

Fordons snubbe: " Fan asså, ganska värt att gå media å så, man får ju lära sig att ta bort röda ögon osv"
Fan skönt med höga ambitioner.


20 min på e4an

Dom här grapparna schreddar. Drog ihop en liten EDET för att visa Sylt'N
BSS Crew

jajje

En rulle på jag och Em_iL
/e

BSS YEAH

Gjorde en cool film med blod å bira
SE MED HQ
/e

schysst intro!

Är värt en titt.
Gjort av: Frederic Esnault
http://www.tacky.se/skateboard/video/?id=133379

freesh

Tjenare bloggen.
Skolan är igång efter lovet igen och det är fan inte lätt att gå till skolan i mörker och sen gå hem i det. Blir bara så less på att jag måste ha med mig en ficklampa till skolan för att hitta hem. Annars så inte så mycket, jag och min Ros firar 1årsdag på fredag, trevligt trevligt. Ikväll ska jag träffa upp gustav på waynes och ta en fika, var länge sen vi sågs och ja, antar att någon bryr sig, PEACE.
Har trixat fram en wallie i Photoshop nu efter maten. Funkar helt ok och jag blev rätt nöjd.
PEace
/e

London - Barcelona - München(?)



Kool bild från i fredags då det var festligheter och annat diverse trams på gång. Men den bilden säger jag i alla fall hejdå Sverige och hej London.

//Oscar

RSS 2.0